20 Kasım 2013 Çarşamba

Giovanni Brezilya Keratinli ve Argan Yağlı Şampun&Saç Kremi


          Hemen hemen dört aydır severek kullandığım şampuan ve saç kremimden söz etmek istiyorum; kaldı ki ilk denememde bile saçımdaki değişimi fark etmişken bunca zaman yazısını yazmamam haksızlık bile sayılır.
        Bu ürün ile tanışmam Gratis kampanyası ile oldu ancak kullandıkça bu tesadüf beni oldukça mutlu etti. Ürün Amerika'dan ithal ve yalnız Gratis mağazalarında satılıyor.
     

Ürünün tamamen bitkisel olması benim için en önemli özelliği sonuçta şampuanlarımız en sık kullandığımız ve sadece saçımıza değil tüm cildimize teması olan ürünlerdir. Bu durumda şampuanımızın güvenilir olması gerekiyor. Şampuanın arka yüzündeki etiketi okuyunca (bkz. üstteki görsel) gerçekten insanın içi rahatlıyor. Markanın hayvanlar üzerinde test uygulamıyor olması da alkışlanmaya değer.
Gelelim saçımda yarattığı etkilere; bir kere diğer bitkisel şampuanlarda olduğu gibi saçlarım sertleşmedi hatta saç kremini birlikte kullandığımda saçlarım son derece yumuşak oluyor. Üstüne üstlük saç kremi saçlarımı ağırlaştırmıyor. Ayrıca içeriğinde brezilya keratini ve argan yağı var. Brezilya keratini kalın telli ve dalgalı olan asi saçlarımı daha uysal daha düz hale getiriyor dolayısıyla fön ile saçıma şekil vermem daha kısa zamanımı alıyor. Argan yağının besleyici özelliğini ise artık bilmeyen yok. Her kullandığımda saçımın kalitesinin arttığını hissediyorum. 
Şampuanın ve saç kreminin kokusu da oldukça hoş; tatlı baharatımsı bir kokuya sahip hatta kokusunun Hindistan cevizini andırdığını söyleyebilirim. Tek sevmediğim özelliği ise ambalajının 250ml tüp şeklinde olması. Bu ambalaj hem ml olarak az hem de ürünün kullanımını zorlaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder