26 Aralık 2013 Perşembe

YENİ YIL HEDİYE SEÇİMİ


          Merhabalar;
          Yıl başına sayılı günler kaldı. Bu sebeple herkes hediye telaşında ki bence yılın en tatlı heyecanı :) Kime ne alsam sorusu sizin de son günlerde çok mu aklınızı kurcalıyor? Bugüne kadar ben de aynı durumdaydım ki hediyelerimi seçtim ve bu deneyimim sonucunda sizlere yardımcı olabilirim diye düşündüm. Öncelikle işe hediye alacağımız kişileri sınıflandırmakla başlarsak bu kompleks görünen hediye seçme işini basite indirgemiş oluruz.
1-SEVGİLİ/EŞ: Hayatımızda özel yere sahip bu kişiye klasik ürünlerin dışında daha ince düşünülmüş hediyeler almakta yarar var. Kişiye özel hediye siparişi alan online siteler var; orijinal fikirler bulabilirsiniz. Bunun dışında onun çok istediği ya da ihtiyaç duyduğu herhangi bir şeyi de alabilirsiniz. Burada amaç özel olduğunu ona hissettirmek; ne olursa olsun hediyeniz geçerken alınmış izlenimi vermesin.
2-ANNE: Annenizin zevkine uygun; çanta, buluz, ipek bir eşarp... gibi hediyeler alabilirsiniz.
3-BABA: Parfüm belki klasik ama bence şık bir hediye.
4-KARDEŞ:Kız kardeşe kendiniz için beğendiğiniz her şey hediye olarak seçilebilir. Söz konusu erkek kardeş ise teknolojik hediyeler daha çok ilgisini çekecektir. Bilgisayar oyunu gibi.
5-TEYZE/HALA: Gratis ve Watsons'da şık ambalajlı duş jelleri ve body lotionlardan minik bir yıl başı sepeti hazırlamak eminim onların yüzünü güldürmeye yetecektir.
6-EN YAKIN ARKADAŞ: Tarzı olan deri eldiven iyi bir seçim.
7-TÜM KIZ ARKADAŞLAR: Noel baba temalı her türlü kırmızı çorap, çamaşır, kahve kupası ya da çikolatalardan oluşan mini mini paketler hazırlayıp vermek onları düşündüğümüzü göstermenin en eğlenceli yolu.
          Bu arada herkesi düşündünüz ama kendinizi mi unuttunuz ;) Unutmayın, en güzel hediyeyi insan kendi kendine verir. Ben kendime şehir dışı kültür turu hediye ettim ve yoğun çalışma temposu içinde hiç de fena olmaz :)
          Umarım bu yazım hediye seçiminizde sizlere yardımcı olmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder