4 Aralık 2013 Çarşamba

Down Under Natural's Saç Serumu

          Merhabalar;
          Bu yazımda yaklaşık dört aydır düzenli olarak kullandığım down underın saç bakım serumu hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.
          Öncelikle durulanmayan bir bakım serumu kendisi ki bu özelliğini seviyorum çünkü özellikle soğuk havalarda saçı ıslat sür bekle durula şeklinde kullanımı olan bakım kremleri hiç çekilmiyor. Durulanmaması, ıslak ya da kuru saça uygulanabilir olması kullanımda pratikliği sağlıyor. Gelelim yapısına; içeriğindeki uçucu yağlar sayesinde yoğun fakat şıkır şıkır yağ hissi vermeyen bir ürün. Kısacası saça sürüldüğünde saçı ağırlaştırmıyor, kalıntı bırakmıyor ayrıca saçımıza hoş kokulu hafif bir ışıltı veriyor. Yine de saçlarınız çabuk yağlanıyorsa sadece uçlarına sürmenizi tavsiye ederim.
          Ürün yıpranmış saçı onarmayı ve ısıya karşı korumayı vadediyor; samimi söylemek gerekirse ben kullandığım süre boyunca bu etkileri net gözlemleyemedim ancak; kolay tarama, hoş koku, yumuşaklık, elektriklenmeyi önleme ve saça parlaklık kazandırma gibi etkileri daha ilk kullanımda fark ediliyor. Bu yönleriyle kullanılası bir ürün; şayet saç bakım serumuna ihtiyacınız varsa, kullandıklarımın içinde (pantene ve gliss markalı saç bakım serumlarını da kullandım) en başarılı bakım serumu olduğunu söyleyerek, tavsiye edebilirim.

2 yorum: